Home > Oude pagina's > Schoonmaakcontrole > Aanbesteding schoonmaak

Aanbesteding schoonmaak

Facility is in staat om u een gedegen advies bij de aanbesteding van uw schoonmaakdienst te geven.

Advies bij aanbesteding schoonmaak

De facilitaire specialisten van Facility geven u graag schoonmaakadvies. Wij helpen u bij het vaststellen van het gewenste hygiëneniveau en bij het opzetten van een schoonmaakbeleid. Facility ondersteunt organisaties met het maken van de juiste keuzes door een gedegen advies te geven.

Aanbesteden van uw schoonmaakdienst

Facility heeft op het gebied van de aanbesteding van schoonmaak veel kennis in huis. Wij begeleiden aanbestedingstrajecten van Programma van Eisen tot en met de VSR-controle. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op de pagina die gaat over VSR-controle. Of het nu om een openbare, onderhandse of Europese aanbesteding gaat, Facility biedt u de helpende hand in dit proces.

Aan de hand van uw facilitaire behoeften en de eisen en wensen van de aanbestedingsstrategie maken wij een bestek. Afhankelijk van de gekozen procedure voeren wij ook de aanbesteding voor u uit. Wij beoordelen de ingekomen offertes en geven u een passend schoonmaakadvies. 

Maak kennis met Facility

Naast de aanbesteding van uw schoonmaak, kunt u ook bij Facility terecht voor de VSR-controle. Neem contact op met Facility voor een vrijblijvend advies.
WAAROM KIEZEN VOOR FACILITY?
  • VSR gecertificeerde controleurs & inspecteurs
  • Onafhankelijk advies
  • Overzichtelijke rapportages
  • Al 20 jaar facilitair specialist

teaser 1 test
Onze klanten aan het woord
CPS Onderwijsontwikkeling en advies Wereld Natuur Fonds (WNF) Cliniclowns Business Lease Thiememeulenhoff B.V. VolkerRail Vianen Global Knowledge Zoetermeer Natuurmonumenten
Teaser 6 test
Teaser 6 test
Facility Service B.V.