Jouw Facility Onboarding

Bij Facility hechten we veel waarde aan persoonlijkheid en een goede start van je carrière. Daarom hebben we een speciale Facility onboarding voor jou georganiseerd.

Onze toffe en leerzame onboarding ochtend vindt plaats op ons kantoor, waar je kennismaakt met je nieuwe collega’s en onze kantoormedewerkers die je veel zal tegenkomen. Tijdens deze ochtend krijg je ook inzicht in onze werkwijze en systemen en geven we je tips om je te onderscheiden, ook in je carrière na Facility.  Het is een informatieve en interactieve ochtend waarin je nieuwe collega’s kunt ontmoeten en inzicht krijgt in je nieuwe rol. We willen dat je je direct thuis voelt bij Facility en dat je alle tools en kennis hebt om succesvol te zijn. Naast het delen van belangrijke informatie en het leren kennen van je collega’s, zorgen we ook voor een heerlijke lunch. Zo vieren we jouw officiële start bij Facility en creëren we een gezellige sfeer.

Bij Facility zorgen wij ervoor dat jouw onboarding proces zo soepel mogelijk verloopt, zodat je goed van start kunt gaan bij onze opdrachtgever.

Lees hieronder wat onze medewerkers te zeggen hebben over onze onboarding.

“Echt een aanwinst die onboarding! Geeft zo’n welkom gevoel. Vooral mee doorgaan.”

– Wil

“Het gesprek met de directie vond ik ook erg fijn, geeft mij oprecht een gevoel dat ik gezien en gehoord wordt 🙂 Blij te werken voor Facility!”

– Eline

“Ik vond het super om bij deze onboarding ochtend aanwezig te zijn. Voor de binding met Facility heeft het voor mij een meerwaarde gegeven. Ook vond ik het ontzettend leuk om mijn collega’s van kantoor en in het veld te ontmoeten.”

– Marianne

“Gewoon super tof jullie aanstekelijke enthousiasme! Voelde me welkom en gezien. Kon het erg waarderen dat iedereen van Facility mijn naam wist en waar ik precies werkte. Ik kwam voor mijn gevoel als nummertje binnen, maar ging naar huis als teamlid.”

– Myrthe

Een indruk van de Facility Onboarding