Ontdek inspirerende verhalen van Facility medewerkers op onze pagina! Maak kennis met ons team en hun persoonlijke reis, betrokkenheid en passie. Leer hoe we samenwerken om uitzonderlijke ervaringen te creëren. Laat je inspireren door de impact die wij maken. Duik in de verhalen van Facility medewerkers!

“Sinds 2019 jaar ben ik werkzaam als Back-up Receptioniste bij Facility waarbij ik bij verschillende opdrachtgevers word ingezet. De diversiteit aan opdrachtgevers met ieder hun eigen business maakt dat geen dag voor mij hetzelfde is. Ik vind het heerlijk iedereen een warm welkom te geven en zo het visitekaartje te zijn van het bedrijf. Je bent als receptioniste toch het eerste aanspreekpunt van de gasten.”

Nicoline – Back-up receptioniste

“Ik werk bij Facility als medewerker onderhoud en ben werkzaam bij het distributiecentrum van Jumbo in Nieuwegein. Ik zocht een leuke uitdagende baan en die vond ik bij Facility. De veelzijdigheid, gemoedelijke sfeer en logistieke omgeving van deze baan is mij op het lijf geschreven. Ik ga met veel plezier elke dag naar mijn werk!”

Vincent – Medewerker onderhoud

“In mijn functie voel ik mij verantwoordelijk voor de warme persoonlijke ontvangst van iedere gast. De uitdaging is om aan te voelen hoe een gast verwelkomt wenst te worden. Ik werk op een locatie waar we soms wel 100 gasten per dag mogen verwelkomen waaronder met regelmaat buitenlandse gasten. Het is heerlijk om mijn vrolijkheid over te brengen en te zien dat gasten hier positief op reageren. Ook de mooie bos verse bloemen, welke ik met liefde verzorg, dragen bij aan een prettige ontvangst. Het leuke aan het werken voor Facility is dat ik zowel door de opdrachtgever als door mijn werkgever wordt gewaardeerd en mijzelf kan zijn.”

Marianne – Receptioniste

“In 2020 ben ik begonnen als Recruiter en HR medewerker bij Facility. Zonder enige ervaring in deze vakgebieden ben ik aan dit avontuur begonnen. Met de juiste motivatie en nieuwsgierigheid heb ik deze functies mij snel eigen kunnen maken. De juiste match maken tussen kandidaat, opdrachtgever en werkgever is iets dat mij voldoening geeft. Toch wekte het HR-werk steeds meer mijn interesse. Toen eind 2021 de mogelijkheid kwam om de overstap naar HR Adviseur te maken heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Onder andere er voor de medewerkers kunnen zijn, de persoonlijke gesprekken en administratief bezig zijn maakt dat deze functie erg veelzijdig is. Geen dag is hetzelfde en dat is precies wat ik leuk vind in mijn werk!”

Nadia – HR Adviseur

“Ik ervaar Facility als een betrokken werkgever. Fris en energiek met korte lijnen in de communicatie. Waar ik ze enorm om waardeer is het feit dat ze dóór een CV heen kijken en op basis daarvan de juiste match weten te maken.”

Petra – Receptioniste

“Ik werk inmiddels al een aantal Jaren voor Facility, ik zie het werken voor een detacheerder echt als meerwaarde voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Het feit dat ik de kans krijg bij meerdere soorten bedrijven binnen te kijken en mijn rugzak te vullen met deze ervaringen vind ik top. Facility probeert altijd in overleg met mij opdrachtgevers te vinden die passen bij mij en waar ik echt het verschil maak. In mijn functie typeert mijn enthousiasme mij, ik doe graag een stap extra en zie de medewerker als mijn klant. Een blije klant die zich gehoord en gezien voelt is mijn doel, iedere dag opnieuw!”

Tony – Facilitair Coördinator

Ben je geïnspireerd door de verhalen van onze succesvolle Facility medewerkers? Wil jij ook deel uitmaken van ons enthousiaste team en bijdragen aan uitzonderlijke ervaringen? Ontdek dan nu onze vacatures en vind de perfecte match voor jouw talent en ambities. Klik hieronder om onze vacatures te bekijken en start jouw avontuur bij Facility!