Dit vind jij leuk om te doen

Zoek niet verder naar jouw facilitaire droombaan, want bij Facility ben je aan het juiste adres. Ontdek de tofste facilitaire functies en upload jouw gegevens via de onderstaande link om automatisch in onze database te komen. We nemen contact met je op zodra jouw droombaan beschikbaar is!

Dit ben jij

  • Jouw energie draagt bij aan een optimale werksfeer
  • Je hebt een open, gastvrije en representatieve uitstraling en helpt graag mensen
  • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en leren
  • Je kunt je vinden in de kernwaarden van Facility en wilt samen met ons succesvol zijn

Dit wordt jouw werkplek

Waar jij precies gaat werken ligt natuurlijk helemaal aan jouw wensen. We hebben opdrachtgevers door heel Nederland, met diverse hospitality, facilitaire en managementfuncties. We bieden vacatures aan in verschillende vormen, zowel parttime als fulltime, en zowel mogelijkheden als ZZP’er als in loondienst bij Facility of onze opdrachtgever.

Dit zijn wij

Facility is een ervaren facilitair dienstverlener met ruim 30 jaar ervaring en meer dan 120 medewerkers. Wij helpen bedrijven met diverse facilitaire vraagstukken op het gebied van hospitality, facilitair en management. Ons team is betrokken, enthousiast en hanteert een persoonlijke aanpak. Lees meer over onze werkwijze.

We zijn als team actief betrokken bij onze opdrachtgevers en werknemers en moedigen elkaar aan om het beste in elk bedrijf naar boven te halen. Deze topsportmentaliteit maakt ons hecht, open en gedreven. Dit doen we vanuit ons prachtige kantoor in Amersfoort, vlakbij Station Schothorst. Loop virtueel door het pand en bekijk onze werkplekken, vergaderkamers en supportershome!

Dit bieden wij

Bij Facility krijg je de mogelijkheid om te werken bij een geweldig bedrijf met enthousiaste collega’s, goede begeleiding en persoonlijke aandacht. Afhankelijk van de opdracht en het dienstverband bieden we een contract voor bepaalde tijd aan, met de intentie om jou langdurig aan ons te binden.

Open sollicitatie sturen

Max. bestandsgrootte: 12 MB.
Hidden