Welkom bij Facility

Dit is Facility

Facility Service B.V. is in 1992 ontstaan uit een verzelfstandiging van het facilitair bedrijf van SUN Microsystems in Amersfoort. Hoewel onze organisatie formeel en statutair Facility Service B.V. heet, wordt tegenwoordig Facility als organisatienaam in de markt gebruikt.“Uitzonderlijke ervaringen die je bij blijven; wij creëren persoonlijke ervaringen voor je gasten en medewerkers die bijdragen aan het succes van je onderneming.” Hoe we dat doen? Dat doen we door met elkaar iedere dag met het juiste gevoel aan het werk te zijn. We hebben interesse in elkaar en blijven met elkaar in gesprek. Dat doen we vanuit ons enthousiasme en omdat we iedere dag de beste versie van onszelf willen zijn. We overtreffen de verwachtingen en doen dit op een persoonlijke manier. Vanuit écht contact ontstaat verbinding, daar doen wij het voor bij Facility!

Facility is een echt Amersfoorts bedrijf

Inmiddels al ruim 30 jaar gevestigd in deze keienstad in het midden van het land. Amersfoort is een groeistad en vervult economisch een regiofunctie met een sterk gegroeid bedrijfsleven. Tel daarbij de uitstekende bereikbaarheid op per spoor en met de auto en je begrijpt waarom Facility en Amersfoort een goede match zijn. We hebben dezelfde missie; het creëren van een veilige, prettige en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor (persoonlijke) groei.

Team op kantoor

Vanuit ons kantoor in Amersfoort werken wij met 13 collega’s die zich bezighouden met alle ondersteunende taken om onze opdrachtgevers en gedetacheerde collega’s door heel het land te ontzorgen. We vinden samenwerken en leren van elkaars expertise belangrijk. Om die reden werken we op kantoor in een hecht team waarbij onze fieldmanagers het operationele aanspreekpunt zijn vanuit onze opdrachtgevers en medewerkers. Daarnaast werken er diverse afdelingen ondersteunend aan alle processen zoals HR, finance en de planning. Bekijk hier de verschillende afdelingen in ons kantoorteam.

Onze kernwaarden

Of je nu een klant bent, een (potentiële) medewerker of ons ziet als sparringpartner, je ziet aan alles dat wij de mens centraal stellen. Bij alles wat we doen staat de mens voorop. Dat kan alleen wanneer we dus goed weten wie we zijn. En dat weten we. Betrokken, enthousiast en persoonlijk zijn onze kernwaarden die voor de hele organisatie gelden. Van directeur tot receptioniste, dit kenmerkt ons. En we houden elkaar hier scherp in, dat verwachten we ook. We zijn een gezond en groeiend bedrijf maar hebben niet de ambitie de grootste te worden. Wel de beste. Lees hier hoe deze kernwaarden tot uiting komen

Facilitair personeel nodig in jouw organisatie?