Jouw persoonlijke opleidingsbudget

Bij Facility geloven we sterk in de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Daarom hebben we een uniek persoonlijk opleidingsbudget in het leven geroepen. Met dit opleidingsbudget geven we onze medewerkers de vrijheid en verantwoordelijkheid om hun eigen loopbaan vorm te geven en te investeren in hun professionele ontwikkeling.

Onze naam zegt het al: Facility is persoonlijk. We begrijpen dat iedere medewerker andere behoeften en ambities heeft. Daarom stellen we iedere medewerker in staat om gebruik te maken van het persoonlijk opleidingsbudget. Hierdoor kan elke medewerker zijn of haar eigen ontwikkelingspad kiezen en de benodigde trainingen, cursussen of opleidingen volgen die aansluiten bij hun interesses en carrièredoelen.

Voorheen maakten onze medewerkers gebruik van de Facility Academy, een online leerplatform met een breed scala aan trainingen en cursussen. Nu hebben we ervoor gekozen om de medewerkers nog meer vrijheid te geven. Zonder de beperkingen van een specifiek platform kunnen onze medewerkers hun persoonlijke wensen en behoeften op het gebied van ontwikkeling en opleiding bespreken met hun fieldmanager. Samen kunnen ze de juiste trainingen en opleidingen selecteren die passen bij de individuele groeidoelen.

Ons streven naar uitmuntendheid in klantbeleving, hospitality en dienstverlening betekent dat we hoge eisen stellen aan het functieniveau van al onze collega’s. We willen dat elke medewerker de kans krijgt om zich te ontwikkelen en te groeien naar het gewenste niveau, zowel voor onszelf als voor onze opdrachtgevers. Met het persoonlijk opleidingsbudget investeren we in de capaciteiten en vaardigheden van onze medewerkers, zodat ze kunnen excelleren in hun functie en bijdragen aan het succes van Facility.

Bij Facility ben jij de regisseur van je eigen loopbaan. Met ons persoonlijk opleidingsbudget heb je de mogelijkheid om jezelf continu te blijven ontwikkelen en te investeren in je professionele groei. Grijp deze kans om je ambities waar te maken en je potentieel volledig te benutten. Ontdek de mogelijkheden van het persoonlijk opleidingsbudget bij Facility en neem controle over je carrière.