Leestijd: 4 minuten

Aansturing van medewerkers is de kern van een succesvolle organisatie. Het gaat alleen verder dan simpelweg taken toewijzen en verwachten dat ze worden voltooid. Effectieve medewerkerssturing draait om het begrijpen van de ambities en talenten van je team en hierop inspelen. In deze blog gaan we dieper in op hoe Facility haar gedetacheerde medewerkers aanstuurt, een aanpak die leidt tot tevreden en gemotiveerde professionals. Lees verder om te ontdekken hoe de aansturing van gedetacheerde medewerkers bij Facility kan bijdragen aan het succes van zowel medewerkers als de organisatie.

Fieldmanagers: De spil in effectieve medewerkerssturing

Bij Facility spelen fieldmanagers een cruciale rol als het gaat om het aansturen van medewerkers. Deze fieldmanagers fungeren als het aanspreekpunt en zijn verantwoordelijk voor wat we ‘het veld’ noemen – in ons geval betekent dat zowel de medewerkers als de opdrachtgevers. Het aansturen van medewerkers vraagt om nauw contact met de opdrachtgevers, want uiteindelijk bevinden onze medewerkers zich op hun locaties. We geloven sterk in het creëren van een driehoeksverhouding tussen medewerker, opdrachtgever en fieldmanager om de communicatie zo direct mogelijk te houden zonder enige vorm van ruis. Deze benadering zorgt ervoor dat de lijnen kort blijven en stelt ons in staat om snel te schakelen wanneer dat nodig is.

Het resultaat? Een soepele samenwerking waar alle betrokken partijen van profiteren.

Onze fieldmanagers Marinza, Nadia en Sabrina
De Fieldmanagers van Facility

Evaluaties opdrachtgevers: Continu verbeteren in samenwerking

Om te garanderen dat we voortdurend goed contact onderhouden met onze opdrachtgevers en er voldoende input is, hebben we een gestructureerd evaluatieproces opgezet. Ieder kwartaal plannen we een evaluatiemoment in tussen de opdrachtgever en de fieldmanager. Tijdens deze evaluatie komen diverse aspecten aan bod, waaronder het functioneren van de medewerker op locatie.

Dit proces dient als een waardevolle bron van informatie voor onze fieldmanagers. Het voorziet hen niet alleen van details over eventuele bijzonderheden of uitdagingen waarmee de medewerker wordt geconfronteerd, maar ook van inzicht in de zaken die soepel en efficiënt verlopen. In situaties waar onmiddellijke interventie vereist is, heeft er uiteraard al eerder contact plaatsgevonden tussen de medewerker, opdrachtgever en fieldmanager.

Het resultaat? Een gestroomlijnde communicatie en samenwerking, gebaseerd op transparantie en openheid, wat bijdraagt aan de continue verbetering van onze dienstverlening. Dit evaluatieproces zorgt ervoor dat eventuele uitdagingen snel worden aangepakt en dat successen worden erkend en gevierd. Bij Facility geloven we in de kracht van samenwerking en streven we naar een voortdurende groei en ontwikkeling van zowel onze medewerkers als onze diensten.

Loopbaangesprekken: Ontdek jouw groeipotentieel

Natuurlijk is het van belang om contact te hebben met de medewerker als het gaat om het aansturen. Daarom hebben we loopbaangesprekken in het leven geroepen, waarin we samen jouw groeipotentieel verkennen. Deze loopbaangesprekken, vergelijkbaar met functioneringsgesprekken, bieden jou de ruimte om jouw ambities voor je verdere loopbaan te bespreken. Onze fieldmanagers zijn er om je te ondersteunen en te begeleiden bij het realiseren van deze doelen.

Of je nu streeft naar groei binnen je huidige functie en opdrachtgever, of dat je juist nieuwe uitdagingen buiten deze context zoekt, wij staan klaar om je te helpen. De fieldmanager kan met je huidige opdrachtgever in gesprek gaan om de mogelijkheden te verkennen. Als jouw ambities buiten je huidige functie of opdrachtgever vallen, kan de fieldmanager binnen Facility kijken naar andere opdrachtgevers of nieuwe opdrachten. Het voordeel van werken bij een detacheringsbureau is de diversiteit aan opdrachten binnen het facilitaire werkveld, wat tal van mogelijkheden biedt (afhankelijk van de opdrachten op dat moment).

Bij Facility geloven we in de kracht van groei. Deze loopbaangesprekken zijn een belangrijk onderdeel van onze inzet voor jouw succes en ontwikkeling. Samen werken we aan het aangrijpen van kansen en het bereiken van jouw doelen binnen ons dynamische werkveld.

Persoonlijk opleidingsbudget: Jouw sleutel tot groei

Bij Facility omarmen we groei en ontwikkeling als essentiële bouwstenen van succes. Daarom hebben we het persoonlijk opleidingsbudget in het leven geroepen, een waardevolle bron om jouw vaardigheden te versterken en jouw carrière te stimuleren.

Of je nu extra training nodig hebt om je huidige taken uit te voeren of je wilt verder groeien vanuit je eigen ambities, ons opleidingsbudget staat tot je beschikking. Stel je voor dat je een cursus, training, webinar, of een andere leervorm wilt volgen om je werk beter te kunnen doen, dan kan dit budget worden ingezet. We begrijpen dat groei niet alleen in het belang van ons bedrijf is, maar ook van jou als individu. Daarom ondersteunen we jouw professionele ontwikkeling, mits deze past bij de behoeften van Facility.

Persoonlijk en betrokken

In een wereld waarin communicatie de sleutel is tot succes, geloven we bij Facility in de kracht van verbondenheid. Door de driehoek te creëren van medewerker, opdrachtgever en fieldmanager, houden we de lijntjes kort en zorgen we voor effectieve aansturing. Onze werkwijze stelt ons in staat om jou te ondersteunen en te begeleiden op jouw professionele reis.

Als onze persoonlijke benadering jou aanspreekt en je enthousiast bent geworden, kijk bekijk dan snel onze vacatures.

Meld je aan voor de jobalert!
Van welk soort vacatures wil je op de hoogte blijven?