Leestijd: 3 minuten

Bij Facility begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf te blijven ontwikkelen in je carrière. Of het nu gaat om het verbeteren van je vaardigheden in je huidige functie of de wens om door te groeien naar een andere positie, we zijn er om je te ondersteunen bij elke stap van je professionele reis. Het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers is een van onze prioriteiten, en we geloven dat dit gepaard gaat met voortdurende groei, voldoening en uitdaging in het werk dat ze uitvoeren. Ben jij benieuwd hoe we bij Facility, als facilitair detacheerder, onze collega’s graag aanmoedigen om zich te (blijven) ontwikkelen? In deze blog lees je over de ontwikkelingsmogelijkheden bij Facility.

Investeren in jouw groei bij Facility

Bij Facility geloven we in het investeren in jouw groei. Ons persoonlijk opleidingsbudget moedigt medewerkers aan om basis certificaten te behalen en te streven naar verdere groei. We gebruikten eerder het online platform Study Tube voor opleidingen en cursussen, maar na tegenvallende deelnamecijfers hebben we ons programma herzien. Tijdens onze reguliere loopbaangesprekken bespreken we samen met medewerkers hun professionele doelen en kijken we naar passende opleidingsmogelijkheden die bij hun behoeften en functie-eisen passen.

(Nog) niet de juiste certificaten voor de functie

Tijdens het sollicitatieproces komen we vaak in gesprek met kandidaten die nog niet alle benodigde certificaten hebben voor de functie waarin ze geïnteresseerd zijn. Maar met de juiste motivatie, vastberadenheid en vaardigheden, geven we ze graag een kans. Velen van onze collega’s hebben op die manier de kans gekregen om via cursussen en trainingen alsnog de vereiste certificaten te behalen. In ons werkveld zijn certificaten zoals BHV-, Brandveiligheid- of VCA-diploma’s vaak essentieel, en we zorgen ervoor dat onze medewerkers jaarlijks up-to-date blijven.

Trainingen en cursussen voor persoonlijke ontwikkeling

Bij ons geloven we dat extra kennis niet alleen zorgt voor meer werkplezier, maar ook de kwaliteit van het werk verbetert. Stel je voor dat je bij een opdrachtgever werkt waar veel in het Engels wordt gesproken. Dan kan een cursus zakelijk Engels ervoor zorgen dat je nog beter kunt communiceren met belangrijke mensen. Daarnaast bieden we verschillende trainingen aan, zoals een opfriscursus MS-Office of een introductie tot het werken met een FMIS-systeem. Deze cursussen helpen onze medewerkers om hun digitale vaardigheden te verbeteren, waardoor ze niet alleen efficiënter kunnen werken, maar ook een waardevolle aanvulling op hun CV krijgen.

Klaar voor de volgende stap

Bij een detacheerder zoals Facility zijn er talloze kansen om door te groeien. Of je nu streeft naar een andere rol bij dezelfde opdrachtgever of liever een sprong maakt naar een nieuwe functie elders, wij staan altijd klaar om je te helpen. We hebben diverse inspirerende verhalen van medewerkers die zijn doorgegroeid, zoals facilitair medewerkers die nu facilitair coördinator zijn en receptionistes die zich hebben ontwikkeld tot office assistants.

Wij zijn supporter van jouw succes

Bij Facility moedigen we onze medewerkers aan om hun carrière ambities duidelijk te maken en zelf het heft in handen te nemen voor hun professionele groei. Tijdens onze jaarlijkse loopbaangesprekken bieden we ruimte voor hun doelen en streven we ernaar hen te ondersteunen bij het bereiken van hun professionele doelen. Onze belofte is altijd geweest: “Wij zijn supporter van jouw succes” en we zijn vastbesloten om onze medewerkers te begeleiden bij elke stap van hun loopbaan.

Benieuwd naar de specifieke opleidingsmogelijkheden en het persoonlijk opleidingsbudget bij Facility? Aarzel niet om contact op te nemen met onze HR-adviseurs of een van onze Field Managers. We zijn er om je te helpen bij je groei en ontwikkeling in je carrière.

Meld je aan voor de jobalert!
Van welk soort vacatures wil je op de hoogte blijven?